Starsale Auctions gaat live veilen op 11 september!

zaterdag 5 september 2020

Na een succesvol verlopen live veulenveiling in samenwerking met Veiling Dronten, heeft Starsale Auctions opnieuw een veelbelovende veilingcollectie samengesteld. Op vrijdag 11 september is de HJC Manege in Tolbert wederom de locatie waar zowel vanuit de zaal als online geboden kan worden op 48 zorgvuldig geselecteerde toekomsttalenten.

Op de eerste veiling van het seizoen, gehouden op 21 augustus, is ruim 90 procent van de veulens daadwerkelijk verkocht en daarmee is de organisatie van Starsale Auctions er in geslaagd kopers en fokkers van kwaliteitsvolle veulens samen te brengen. De afgelopen jaren heeft deze veiling een sterke reputatie opgebouwd en dat resulteert in een goed aanbod van de fokkers. Daarom bleek het ook geen lastige opgave om opnieuw met een interessante collectie voor de dag te komen.

Sterke collectie
Er gaan 36 springveulens onder de hamer komen op vrijdag 11 september in Tolbert. Afstammend van topsporthengsten als Emerald van ’t Ruytershof, Carinjo HDC, Don VHP Z, Dominator Z, Epleaser van ’t Heike, H&M Extra en Hardrock Z. Meerdere veulens zijn gefokt uit merries die al internationale springpaarden hebben geleverd en veulens uit onder meer de bewezen Loma-, Minka-, Sina- en Zancara-stammen maken deel uit van de collectie. In de dressuurrichting zijn waardevolle en veelbelovende verervers als Cum Laude, In Style, For Romance, Ferguson en kampioenshengst Le Formidable sterk vertegenwoordigd. Twaalf dressuurveulens maken deel uit van deze collectie en zoals er van Starsale Auctions verwacht mag worden is er streng geselecteerd op type, correctheid en bewegingsvorm.

Tickets verkrijgbaar
Het is nog mogelijk om aanwezig te zijn bij de veiling op 11 september. Hiervoor is het wel vereist om tickets te bestellen, voor de publieks- of VIP-tribune. Dit kan op de website www.starsaleauctions.com, waar ook de volledige collectie en verdere informatie te vinden is. Ook kunnen geïnteresseerden zich hier inschrijven om online mee te bieden.